Editura ACTAEON BOOKS, prin colecțiile sale, își propune să tipărească într-un mod imaginativ, modern, texte care, printr-o abordare rutinieră, au devenit ca și ”îngropate” pentru conștiința publică. De asemenea, dorește să aducă în fața cititorului opere de semnificație specială, îndealung ignorate, dar care devin astăzi, odată cu transformările pe care lumea modernă le impune spiritului public, mai mult decât relevante.


   Pentru a putea lansa o comandă nu este obligatorie crearea unui cont. Totuși, crearea unui cont are avantajul că reţine datele dumneavoastră, astfel încât la următoarea comandă nu mai trebuie să completaţi toate câmpurile formularului de comandă, decât pe cele al căror conţinut diferă.

   Pentru achiziţionarea unui produs, apăsaţi butonul „”. Puteţi modifica numărul de volume dorite sau şterge un titlu din coş. Apăsaţi „” şi veţi putea vizualiza conţinutul acestuia şi modifica, dacă este cazul, numărul de volume comandate. Parcurgeţi apoi paşii până la finalizarea comenzii. Veţi avea posibilitatea să verificaţi costul expediţiei, să primiţi informaţii cu privire la expedierea coletului şi să selectaţi modalitatea de plată. Dacă toate informaţiile sunt corecte, apasaţi „Finalizează comanda”, iar aceasta va fi expediată la editură. Veţi primi în scurt timp un e-mail de confirmare.


   Informații livrare, costuri expediție...

   În țară,

   Puteţi opta pentru două modalităţi de transport: prin Poşta Română şi prin curierat.

   Prin Poşta Română, tariful fix este de 15 RON, indiferent de comanda, restul cheltuielilor fiind suportate de către editura. Pentru comenzi de peste 150 RON, cheltuielile de transport sunt suportate integral de către editură, prin curier rapid. Durata de sosire a comenzii este dependentă de serviciile Poştei Române, însă în general aceasta este onorată între 4 si 7 zile.

   Prin serviciul de curierat rapid SAMEDAY, tariful de expediţie este de 22 RON. Cu serviciul NEXT DAY cărţile se livrează oriunde în țară în minim 24h, în funcție de destinație, conținut și ora la care se expediază coletul.

   În străinătate,

   Pentru comenzile ce depășesc 200 ron, tariful de expediţie este gratuit!

   În străinătate,

   Pentru expedierile în afara ţării plata se poate efectua doar prin card. Costul transportului, realizat prin Poșta Română sau Sameday Courier, este variabil, în funcție de destinația comenzii. Astfel, clientul va fi informat cu privire la costul expediției, iar comanda va fi livrată numai după efectuarea plății.

   Se poate schimba sau anula o comandă?

   Comanda poate fi schimbată sau anulată în termen de 24 de ore de la plasarea acesteia, numai în cazul în care comanda nu a fost deja expediată.

   Anularea comenzilor on-line este posibilă în termen de 24 de ore de la efectuarea acestora, în afara situaţiei în care produsul a fost expediat. Puteţi anula comanda telefonic, la 0755914992, sau prin email la actaeonbooks@gmail.com

   După anularea unei tranzacţii prin card, suma va fi returnată pe acelaşi card utilizat la tranzacţionare. Banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcţie de politica acesteia.


Contact

   Scrie-ne un mesaj şi în cel mai scurt timp veţi fi contactat(a) de către unul dintre operatorii noştri.

SC ACTAEON BOOKS SRL

Nr. Reg. Com.: J24/113/26.01.2019

CUI 35499443

MM, Baia Mare, RO

Strada: Lupului 34/42

Cod poștal: 430383

Telefon: 0755914992

Email: actaeonbooks@gmail.com

Suport clienți:

Luni – vineri

Orele: 09:00-17:00